fbpx
Online Intervisie Algemene Praktijk

Algemene praktijk

Online Intervisie Algemene Praktijk

(0 tickets beschikbaar)

door Marco Swart

01 januari
01:00
Bekijk alle data
Online intervisie
Online intervisie
Duur intervisie: 2 uur
€75,00
Boek intervisie
0 Tickets

Online Intervisie Algemene Praktijk

Wij zijn erg enthousiast over intervisie als vorm van intercollegiaal overleg, omdat hierin niet zozeer juridische kennisuitwisseling aan de orde komt, maar juist vele andere aspecten die ons beroep als advocaat interessant maken, zoals hoe je met de juiste vorm van communicatie, tactiek en omgang met allerlei uiteenlopende partijen opvallende resultaten kunt behalen. Dat levert verfrissende nieuwe invalshoeken op. Intervisie leidt daarnaast tot effectievere besluitvormingen.

Rond 2005 maakte mr. Marco Swart als advocaat voor de eerste keer kennis met intervisie en volgde hij daarvoor een opleiding bij OSR. Toen de VAAN intervisie verplicht begon te stellen heeft hij bij Dialogue een nieuwe opleiding tot intervisie-gespreksleider gevolgd en is hij op basis daarvan inmiddels door de Nederlandse Orde van Advocaten gecertificeerd.

Mr. Marco Swart heeft een uiteenlopende algemene rechtspraktijk. Daarnaast is mr. Marco Swart opgeleid als coach en is hij als zodanig gecertificeerd als NLP-Master Practitioner en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), het Internationaal Coaches Register (ICR) en het Alternative Dispute Register (ADR).

Als gespreksleider intervisie begeleidt mr. Marco Swart meerdere intervisiegroepen. Dat doet hij ook voor advocatenkantoren. Deelnemers waarderen zijn intervisie-bijeenkomsten gemiddeld met een cijfer van 8 en hoger.

Locatie: online via Zoom 
Prijs: € 75,- excl. BTW
Voorbereiding: Na inschrijving ontvang je de link voor de online bijeenkomst en meer informatie, met reminders
Sessie: 2 uur per online bijeenkomst
PO punten: 1 punt per uur, totaal dus 2 punten per bijeenkomst
Rechtsgebied: Algemene praktijk, Alle rechtsgebieden

Let op! In 2021 dien je in totaal minimaal 8 uren aan intervisie te volgen. Elke online bijeenkomst die je bij ons bijwoont duurt 2 uren. Schrijf je dus meteen voor 4 afzonderlijke bijeenkomsten naar jouw keuze in om dit jaar op tijd alle 4 opleidingspunten voor intervisie te behalen.

Tickets

Voor Online Intervisie Algemene Praktijk

Intervisie begeleider

Marco Swart
Swart Legal

Andere intervisies

€75,00
Verbintenissenrecht; dilemma's rond Internationale Contracten Dec 22 Online intervisie Boek intervisie
€105,00
Online intervisie strafrecht Jul 27 Online intervisie Boek intervisie
€105,00
Online Intervisie – Algemene Praktijk (2 uur) Jul 10 Online intervisie Boek intervisie
Top