fbpx

Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen voor ons heeft, vul dan onderstaand formulier in met al uw gegevens en we nemen binnen 48 uur contact met u op. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat kost het gebruik van Intervitair?
Boekt u een intervisie via Intervitair, dan betaalt u aan ons helemaal niets. Het bedrag dat bij u in rekening wordt gebracht is het door de intervisiebegeleider voorgestelde bedrag.Over dit bedrag draagt de intervisiebegeleider een percentage van 9% af.Wij gebruiken deze inkomsten voor het optimaliseren van Intervitair.
Waarom zou ik mijn Intervisies boeken via Intervitair?
Intervitair is geen aanbieder van intervisies, maar is een marktplaats waarop intervisies overal in Nederland, op ieder rechtsgebied en in iedere prijsklasse worden aangeboden. Via ons, kunt u direct alle intervisies bekijken in een door u geselecteerde periode, of kunt u selecteren wat er in uw stad of op uw rechtsgebied zoal wordt aangeboden.

Bij Intervitair kunt u dus eenvoudig zelf zoeken, maar ook direct zelf boeken. U boekt alleen de intervisie en zit niet vast aan een abonnement.

Bovendien werkt Intervitair alleen samen met hierdoor opgeleide en door de Orde van advocaten aangewezen intervisiebegeleiders van de hoogste kwaliteit.

Ik ben intervisiebegeleider. Waarom zou ik Intervitair gebruiken om mijn intervisies te promoten?
U kunt natuurlijk gaan rondbellen, of een advertentie plaatsen op internet om zo te proberen een ‘klasje’ bij elkaar te krijgen, maar als advocaat beseft u natuurlijk dat uw tijd hiervoor te kostbaar is. De tijd die u aan dit soort acquisitie besteedt, brengt meer op als u gewoon declarabele uren kunt maken, of u uw acquisitievaardigheden gebruikt om echte klanten binnen te halen. Met andere woorden: doet u waar u goed in bent, dan doet Intervitair de rest.

Intervitair streeft ernaar om iedere Intervisiebegeleider zo veel mogelijk te ontzorgen. Intervitair zorgt niet alleen voor uw aanmeldingen, maar ook voor betaling, diplomering en accreditering.

Wat zijn de regels voor intervisie?
De Nederlandse Orde van Advocaten heeft de volgende eisen opgesteld:

  • intervisie vindt plaats in een groep van ten minste drie en ten hoogste tien advocaten;
  • Een intervisiebijeenkomst duurt minimaal twee uur en maximaal vier uur;
  • Er dient ten minste acht uur per jaar intervisie gevolgd te worden;
  • Iedere bijeenkomst staat onder leiding van een hiervoor opgeleide intervisiebegeleider;
  • Deelnemers zijn werkzaam op hetzelfde rechtsgebied of dezelfde rechtsgebieden;
  • Voorafgaand aan de intervisie wordt de (reikwijdte van) de geheimhouding besproken;
  • Deelnemers brengen ieder in één of meer dilemma’s of vragen over het eigen functioneren, de praktijkvoering of de praktijkuitoefening in;
  • de intervisiebegeleider bevestigt ieders deelname in een bewijs van deelname.

De Intervisiebegeleider is formeel verantwoordelijk voor de naleving van deze eisen, maar Intervitair zal er alles aan doen om hierin maximaal te faciliteren.

Ik heb een intervisie geboekt, maar ben toch verhinderd. Wat is het beleid voor annuleren?
Annuleren is begrijpelijk want de agenda van de advocaat is vaak lastig te voorspellen. Annuleren is daarnaast ook vervelend omdat er op u gerekend wordt, u mogelijk een plaats bezet houdt of anderen hun agenda op u afstemmen. Als u verhinderd bent, laat u dat aan ons en aan de begeleider weten. Begeleiders geven vaak meerdere intervisies via Intervitair, dus wellicht kunt u doorschuiven naar de volgende sessie van dezelfde begeleider. Als dit niet mogelijk is, kijken wij samen met u en de begeleider naar een geschikte oplossing.

Promoot uw intervisie bijeenkomst via Intervitair

Aan de slag

Top