fbpx

Intervisie organiseren

Promoot uw intervisie

  • Maak een intervisie aan
  • Bepaal het aantal deelnemers
  • Intervitair doet de rest
    • Veilige betalingen:

Account aanmaken

Registreren

Promoot uw intervisie bijeenkomsten eenvoudig via Intervitair

Maak een intervisie aan
Bepaal het aantal plekken
Intervitair regelt de rest

Eenvoudige betalingen

U bepaalt de prijs
No cure no pay
Krijg snel uw geld

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat kost het gebruik van Intervitair?
Boekt u een intervisie via Intervitair, dan betaalt u aan ons helemaal niets. Het bedrag dat bij u in rekening wordt gebracht is het door de intervisiebegeleider voorgestelde bedrag.Over dit bedrag draagt de intervisiebegeleider een percentage van 9% af.Wij gebruiken deze inkomsten voor het optimaliseren van Intervitair.
Waarom zou ik Intervitair gebruiken om mijn intervisies te promoten?
U kunt natuurlijk gaan rondbellen, of een advertentie plaatsen op internet om zo te proberen een ‘klasje’ bij elkaar te krijgen, maar als advocaat beseft u natuurlijk dat uw tijd hiervoor te kostbaar is. De tijd die u aan dit soort acquisitie besteedt, brengt meer op als u gewoon declarabele uren kunt maken, of u uw acquisitievaardigheden gebruikt om echte klanten binnen te halen. Met andere woorden: doet u waar u goed in bent, dan doet Intervitair de rest.
Wat is het beleid voor annuleren?
Annuleren is begrijpelijk want de agenda van de advocaat is vaak lastig te voorspellen. Annuleren is daarnaast ook vervelend omdat er op u gerekend wordt, u mogelijk een plaats bezet houdt of anderen hun agenda op u afstemmen. U bepaalt zelf hoe u omgaat met een annulering. Wij adviseren wel om dit duidelijk in uw advertentie te vermelden.
Wanneer krijg ik mijn geld?
Nadat een boeking heeft plaatsgevonden, kunnen we u geld sturen via directe overschrijving of andere beschikbare methoden.

Start vandaag nog via Intervitair

Aan de slag

Top