fbpx
Online intervisie strafrecht

Strafrecht

Online intervisie strafrecht

(2 tickets beschikbaar)

door Jan Willem Stok

27 oktober
15:00
Bekijk alle data
Online intervisie
Online intervisie
Duur intervisie: 2 uur
€99,00
Boek intervisie
2 Tickets

Online intervisie strafrecht

Over mij

Ik ben in 1983 staatsrechtelijk en strafrechtelijk aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd. Na 6 jaar op een ander (Delfts) kantoor werkzaam te zijn geweest heb ik mij in 1990 zelfstandig gevestigd. Ik heb dus de nodige ervaring met de problematiek van kleine kantoren. De praktijk is thans uitsluitend gericht op strafrecht en personen- en familierecht.  Ik heb jaren deelgenomen aan het strafpiket. Ik ben VFAS-scheidingsbemiddelaar en MFN-registermediator met accreditatie familiemediation. Ik sta ook ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Tenslotte wordt ik regelmatig in afstammingszaken door de rechtbank tot bijzonder curator benoemd.

Ik maak al jaren deel uit van een vaste intervisiegroep. Sinds 6 april 2020 ben ik door de Orde aangewezen als gespreksleider voor intervisie.

Methode

Bij de intervisie maak ik gebruik van de Balint-methode. De door Balint ontwikkelde methode is gebaeerd op de Socratische gespreksmethode.

Doel

Het gaat niet om het geven van het juiste antwoord, maar om het stellen van vragen zodat de collega het antwoord vindt op zijn eigen vragen.

 

 

 

Tickets

Voor Online intervisie strafrecht

Intervisie begeleider

Mr J.W. Stok
Stok Advocatuur

Andere intervisies

Niet beschikbaar
Intervisie personen- en familierecht Dec 12 Online intervisie Boek intervisie
€115,00
Avondintervisie: dilemma's uitwisselen Dec 14 Online intervisie Boek intervisie
€105,00
Online Intervisie Civiel Dec 27 Online intervisie Boek intervisie
Top