fbpx
VAAN-Arbeidsrecht Online

Arbeidsrecht

VAAN-Arbeidsrecht Online

(14 tickets beschikbaar)

door Marco Swart

14 september
10:00
Bekijk alle data
Online intervisie
Online intervisie
Duur intervisie: 2 uur
€75,00
Boek intervisie
14 Tickets

VAAN-Arbeidsrecht Online

Wij zijn erg enthousiast over intervisie als vorm van intercollegiaal overleg, omdat hierin niet zozeer juridische kennisuitwisseling aan de orde komt, maar juist vele andere aspecten die ons beroep als advocaat interessant maken, zoals hoe je met de juiste vorm van communicatie, tactiek en omgang met allerlei uiteenlopende partijen opvallende resultaten kunt behalen. Dat levert verfrissende nieuwe invalshoeken op. Intervisie leidt daarnaast tot effectievere besluitvormingen.

Rond 2005 maakte mr. Marco Swart als advocaat voor de eerste keer kennis met intervisie en volgde hij daarvoor een opleiding bij OSR. Toen de VAAN intervisie verplicht begon te stellen heeft hij bij Dialogue een nieuwe opleiding tot intervisie-gespreksleider gevolgd en is hij op basis daarvan inmiddels door de Nederlandse Orde van Advocaten gecertificeerd. Mr. Marco Swart is gespecialiseerd in arbeidsrecht en lid van de VAAN. Hij is eveneens gecertificeerd als mediator.

Mr. Marco Swart heeft een algemene rechtspraktijk met sterke nadruk op arbeidsrecht. Daarnaast is hij opgeleid als coach en is hij als zodanig gecertificeerd als NLP-Master Practitioner en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), het Internationaal Coaches Register (ICR) en het Alternative Dispute Register (ADR).

Als gespreksleider intervisie begeleidt mr. Marco Swart meerdere intervisiegroepen. Dat doet hij ook voor advocatenkantoren. Deelnemers waarderen zijn intervisie-bijeenkomsten gemiddeld met een cijfer van 8 en hoger.

Mr. Marco Swart is als gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat en lid van de VAAN ook door het VAAN gecertificeerd als gespreksleider speciaal gericht op advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht en eventueel lid zijn van de VAAN. Ben je ook arbeidsrechtadvocaat en eventueel lid van de VAAN dan ben je van harte welkom om je bij één van onze intervisiegroepen aan te sluiten. Lidmaatschap van de VAAN is overigens geen vereiste om aan deze intervisiegroep deel te nemen. Twijfel je nog? Kom dan gerust eens een keer kennis maken.

Locatie: Online
Prijs: € 75,- excl. BTW
Voorbereiding: Na inschrijving ontvang je meer informatie, met reminders
Sessie: 2 uur per bijeenkomst
PO punten: 1 punt per uur, totaal dus 2 punten per bijeenkomst
Rechtsgebied: Arbeidsrecht, ook voor VAAN-leden

Tickets

Voor VAAN-Arbeidsrecht Online

Intervisie begeleider

Marco Swart
Swart Legal

Andere intervisies

€95,00
Online intervisie arbeidsrecht (2022) Jan 1 Online intervisie Boek intervisie
€75,00
Online intervisie civiele rechtspraktijk Sep 8 Online intervisie Boek intervisie
€99,00
Online intervisie Personen- en Familierecht Nov 23 Online intervisie Boek intervisie
Top